Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Agen până la București Starting from 535,91 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Călătoria dvs. de la Agen la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Agen la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Agen la București?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Agen la București. În medie, însă, veți plăti în jur de 693,04 RON pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 535,91 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.Agen la București transport autobuz

Cel mai bun preț 535,91 RON
Durata călătoriei 49 h 27 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare 14:10
Ultima plecare 20:20
Distanța 2.018 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
2
Transportatori
1
Prețul minim
535,91 RON
Prețul maxim
1.071,86 RON

Agen - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Flixbus-logo
Flixbus
direct
Durata: 47 h 55 min
Agen - Bucharest Autogara Militari
20:20 - 21:15
535,91 RON

Cât timp va dura să ajung de la Agen la București cu autobuzul?

Călătoria între Agen și București cu autobuzul durează de obicei 49 h 27 min pentru a acoperi o distanță de 2.019 km. Cea mai scurtă călătorie de la Agen la București vă va duce 47 h 55 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Agen la București?

Prima plecare zilnică de la Agen la București este la 14:10, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 20:20. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Agen și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Agen la București?

Puteți călători de la Franța la România folosind motorul de căutare al Virail pentru a găsi călătoria ideală dintre toate opțiunile disponibile. În Franța, puteți folosi stații precum Agen. Acestea vă vor duce la stații precum Bucharest Autogara Militari din România. Totuși, întotdeauna este important să vă uitați la detalii atunci când planificați o călătorie internațională. S-ar putea să nu existe o legătură directă între stațiile alese din Franța și România. Dacă aceasta este situația, va trebui să faceți o călătorie de legătură, schimbând la una sau mai multe stații pe parcurs.

În Agen, stațiile de plecare includ Agen. Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bucharest Autogara Militari. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Agen la București?

Ruta de la Agen la București este deservită de furnizori care includ Flixbus. De la această listă de furnizori de transport, există până la 2 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Agen de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Agen la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
București

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.