• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman până la Craiova

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Craiova

Ajungeți de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Alexandria, Județul Teleorman la Craiova transport autobuz

Distanța 128 km

Prețul biletului Alexandria, Județul Teleorman - Craiova în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
29,23 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
3
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Aliseb Tours Romania-logo
Aliseb Tours Romania
Durata: 31 h 13 min
Alexandria - Craiova
07:30 - 14:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 9 h 47 min
Alexandria - Autogara Internationala Rahova SA - Craiova - Autogara Craiova Nord (Pelendava SA)
08:00 - 17:47
Romfour Romania-logo
Romfour Romania
Durata: 30 h 13 min
Alexandria - Craiova
08:30 - 14:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 8 h 47 min
Alexandria - Autogara Internationala Rahova SA - Craiova - Autogara Craiova Nord (Pelendava SA)
09:00 - 17:47

Cât durează călătoria de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 128 km de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova?

Prima călătorie a serii pleacă de la Alexandria, Județul Teleorman la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Alexandria, Județul Teleorman și Craiova. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova?

Veți putea pleca din Alexandria, Județul Teleorman folosind stații precum Alexandria și Alexandria - Autogara Internationala Rahova SA. Acestea vă conectează cu stații care includ Craiova și Craiova - Autogara Craiova Nord (Pelendava SA) din Craiova. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Alexandria, Județul Teleorman, fie în Craiova, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.