Gasiți un autobuz de la Arad până la Timişoara


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 10RON
Durata călătoriei 1 h 5 min
Călătorii pe zi 30
Prima plecare: 00:30
Ultima plecare: 22:45
Distanța 48km

Care sunt stațiile de plecare și de sosire atunci când călătoresc cu autobuzul Timişoara?

Autobuzele de Arad rută - pleacă din Arad - Autogara Transdara, Arad - CDI - Vis-a-vis De Gara La (Pizzeria "5 Colturi"), Arad - Gara CFR Arad, Arad - Market Billa, Arad - Autogara CTP (Compania De Transport Public Arad) și Arad - Autogara Arad Timişoara ultimul și ajunge la Timisoara - Autogara Autotim S.A., Timisoara - AUTOGENN, Timisoara - CDI - Centru Medical Medlife Si Banca Transilvania, Timisoara - Peco OMV Gara De Nord, Timisoara - Autogara Super Imposer și Timisoara - Statie Parcare Gara De Nord.

Prețul biletului Arad - Timişoara în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
7 RON7 RON Detalii 7 RON7 RON7 RON7 RON
Detalii Detalii 13 RON Detalii Detalii Detalii Detalii

Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Arad la Timişoara, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

Văzut distanța mică între Arad și Timişoara, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Atunci când sunt autobuzele liniei Arad - programată Timişoara?

Durata medie a călătoriei este 1 ora și 11 minute, dar cele mai rapide conexiuni de autobuz te la Timişoara în 1 ora. Primul autobuz este programată la 10:12, iar ultimul la 22:09./p>

Cu autobuzul de la Arad la Timişoara: care companiile oferă serviciul?

Cu Cento Trans, AUTOGENN, Bus Trans Valcea, Autogari, Amarilia, Vertrantis, Apetrans și Erick Trans va fi capabil să călătorească trom Arad cu autobuzul Timişoara./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another