Gasiți un autobuz de la Bacău până la Galaţi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 38RON
Durata călătoriei 3 h 51 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare: 10:00
Ultima plecare: 22:15
Distanța 153km

Cum sunt stațiile de plecare în Bacău și numit Galaţi?

Autobuzele de la Bacău pleacă din Bacau - Autogara Transport Bistrita SA, Bacau - Vis-a-vis AUTOGARA / Mc Donald's (TIC-TAC) / ORIZONT / BILLA (Intersectie AEROPORT), Bacau - BACAU-McDonald's - Aeroport Bacau și Bacau - Benzinaria Petrom (Serbanesti), ajungând la Galati - Autogara Metropoli (Autogara Metropoli SRL), Galati - Spitalul Judetean, Galati - Hotel Magnus, Str. Otelarilor și Galati Galaţi.

Prețul biletului Bacău - Galaţi în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
19 RON30 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
25 RON25 RON22 RON Detalii 23 RON Detalii Detalii

Autobuze din Bacău spre Galaţi


În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Deoarece călătoria de la Bacău la care nu este atât de Galaţi mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

Atunci când sunt autobuzele de la Bacău la Galaţi programată?

Primul autobuz pleacă la ora la 10:10 Galaţi ultimul, în timp ce ultima este programată la 22:10. Călătoria durează pe 5 ore și 47 minute medie, dar cele mai rapide conexiuni iau numai 2 ore și 30 minute.

Ce companii se poate călători cu de la Bacău la Galaţi?

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea Patru Plus Trans, Auto Record, Compania RVG, Pagebo Trans Junior și BEPS TRAVEL, oferind autobuze de la Bacău la Galaţi./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another