Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Bacău până la Oradea

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Descoperă

Călătoria de la Bacău la Oradea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bacău la Oradea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Bacău la Oradea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Bacău la Oradea transport autobuz

Distanța 382 km
Plecare Bacău
Sosire Oradea
Transportatori Autogari, , BEPS TRAVEL

Prețul biletului Bacău - Oradea în fiecare zi

 
Azi
93,55 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
82,35 RON
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Bacău - Oradea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

82,35 RON

Data
Sâmbătă 21 Mai 2022
CFR Călători-logo
Lespezi Bacău hc - Oradea Est Triaj h
08:28 - 05:50
CFR Călători
21h 22min
3 schimbări
CO2: 1.1kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Bacău la Oradea cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 382 km de la Bacău la Oradea. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Bacău la Oradea ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt plecările de la Bacău la Oradea?

În general, prima plecare a serii din Bacău va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Bacău la Oradea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bacău la Oradea?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Bacău de la următoarele stații: Bacau - Parcare Lidl Autogara, Bacau - Statia Autobuzului Nr 14 Sens Giratoriu Autogara, Bacau - Vis-a-vis Autogara/CORA/BILLA(intersectie Aeroport), Bacau - Vis-a-vis AUTOGARA / Mc Donald's (TIC-TAC) / ORIZONT / BILLA (Intersectie AEROPORT), Bacau - Autogara Transport Bistrita SA, Bacau - Statie Magazin CORA și Bacau - Statie Bacau. Sosind la Oradea, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Oradea - Autogara Intrans SA și Oradea - CDI - Gara Oradea. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Oradea.

Câte călătorii de la Bacău la Oradea au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bacău la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback