• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Baia Mare până la București

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Ajungeți de la Baia Mare la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Baia Mare la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Baia Mare la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Baia Mare la București transport autobuz

Distanța 408 km

Prețul biletului Baia Mare - București în fiecare zi

 
Azi
97,15 RON
Detalii
82,83 RON
Mâine
Detalii
585,51 RON
102,32 RON
În 2 zile
97,15 RON
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
194,84 RON
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Baia Mare - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

88,10 RON

Data
Sâmbătă 30 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Baia Mare - București Nord
15:25 - 06:29
CFR Călători
15h 4min
1 schimbări
CO2: 14.68kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

209,95 RON

Data
Miercuri 27 Octombrie 2021
TAROM-logo
Baia Mare - Otopeni Intl
16:05 - 17:25
TAROM
1h 20min
CO2: 81.96kg
Fany-logo
Fany
Durata: 12 h
Baia Mare - Autogara Fany (b-dul Bucuresti Nr. 57 Langa Omv) - Bucuresti - Autogara Militari
11:00 - 23:00
Fany-logo
Fany
Durata: 11 h 15 min
Baia Mare - Autogara Fany (b-dul Bucuresti Nr. 57 Langa Omv) - Bucuresti - Autogara Militari
19:45 - 07:00

Cât de lungă este călătoria de la Baia Mare la București cu autobuzul?

Distanța dintre Baia Mare și București este aproximativ 408 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt plecările de la Baia Mare la București?

Prima plecare a serii de la Baia Mare la București este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Baia Mare și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Baia Mare laBucurești?

Veți putea pleca din Baia Mare folosind stații precum Baia Mare - Autogara Fany (b-dul Bucuresti Nr. 57 Langa Omv). Acestea vă conectează cu stații care includ Bucuresti - Autogara Militari din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Baia Mare, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Baia Mare la București?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Baia Mare la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.