Autobuz Bistriţa - Sibiu preturi de la 62,64 lei

Începe de la
62,64 lei
Descoperă

Bistriţa la Sibiu de la autobuz

Călătoria de la Bistriţa la Sibiu de la autobuz este de 150,82 km și durează 6 ore 35 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:00 și ultima la 19:30. Este posibil să călătoriți de la Bistriţa la Sibiu cu autobuz pentru doar 62,64 lei sau până la 63,72 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 62,64 lei.

Cel mai mic pret62,64 lei
Durata călătoriei6 ore 35 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret62,64 lei
Cel mai mare preț63,72 lei
Prima Plecare02:00
Ultima Plecare19:30
Distanţă150,82 km
PlecareBistriţa
SosireSibiu
Transportatorisami_trans, autogariDetalii

Autobuz Bilete de la Bistriţa la Sibiu

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătoria dvs. de la Bistriţa la Sibiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bistriţa la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Bistriţa la Sibiu?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bistriţa la Sibiu. În medie, însă, veți plăti în jur de 63,52 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 62,64 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bistriţa la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Bistriţa la Sibiu vă va costa 63,52 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Bistriţa la Sibiu cu autobuzul?

Cu o distanță de 150,82 km între Bistriţa și Sibiu, de obicei va dura 6 ore 35 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 6 ore 35 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Bistriţa și Sibiu este lungă de vreo 150,82 km și de obicei durează aproximativ 6 ore 35 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 5 ore 50 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Bistriţa la Sibiu cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când călătoresc de la Bistriţa la Sibiu cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Bistriţa la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sibiu la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Bistriţa și Sibiu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Bistriţa la Sibiu au loc în fiecare zi?

Ruta de la Bistriţa la Sibiu este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Bistriţa de 6 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Bistriţa la Sibiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bistriţa la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bistriţa la Sibiu

Bilete ieftine de autobuz de la Bistriţa la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bistriţa la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bistriţa la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bistriţa la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bistriţa la Sibiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Bistriţa la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de autobuz Bistriţa - Sibiu pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu autobuzul

Când călătoriți la Sibiu cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Bistriţa la Sibiu Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.56kg
Autobuz
11.31kg
Zbor
30.16kg
Mașină
24.13kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Bistriţa la Sibiu?
Un bilet de autobuz de la Bistriţa la Sibiu este de 63,52 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 62,64 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Bistriţa la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Bistriţa la Sibiu este de 62,64 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bistriţa și Sibiu cu autobuz?
Distanța între Bistriţa și Sibiu este de 150,82 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Bistriţa și Sibiu?
Călătoria de la Bistriţa la Sibiu durează în medie 6 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 50 min..
Ce companii operează de la Bistriţa la Sibiu?
Ruta Bistriţa - Sibiu este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, sami_trans, autogari, patru_plus_trans, fany, alis_grup și petdor ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Bistriţa la Sibiu?
Ruta de la Bistriţa la Sibiu are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Bistriţa la Sibiu?
Primul autobuz de la Bistriţa la Sibiu pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Bistriţa la Sibiu?
Ultimul autobuz de la Bistriţa la Sibiu pleacă la orele 19:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bistriţa la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 62,64 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Bistriţa și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Bistriţa și Sibiu este 5 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Bistriţa la Sibiu?
Da, există un autobuz direct între Bistriţa și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Bistriţa la Sibiu?
Călătoria cu autobuz de la Bistriţa la Sibiu creează 11.31kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bistriţa

Escapade de weekend de la Bistriţa

Rute internaționale din Bistriţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bistriţa

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare