Gasiți un autobuz de la Blaj până la Braşov

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 90 RON
Durata călătoriei 17 h 1 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare: 07:00
Ultima plecare: 14:00
Distanța 143km

Care sunt stațiile de plecare și de sosire atunci când călătoresc cu autobuzul Braşov?

Stațiile deservite de autobuze de la Blaj la Blaj - Gara CFR Blaj, Blaj - Statie Blaj și Blaj și sunt Braşov Brasov - Autogara Internationala Bartolomeu (Autogara 4 Brasov), Brasov - PECO OMV-GARA C.F.R și Brasov

Autobuze din Blaj spre Braşov


Văzut distanța mică între Blaj și Braşov, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Deoarece călătoria de la Blaj la care nu este atât de Braşov mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

La ce oră autobuzele pentru a părăsi Braşov?

Pentru a ajunge la de la Blaj cu Braşov ultimul autobuz, se va lua în jurul valorii de 35 ore și 27 minute, sau chiar 21 ore și 5 minute dacă alegeți cele mai rapide solutii. Primul autobuz pleacă de la Blaj 11:11, în timp ce ultima este la 14:11.

Ce linii de autobuz puteți lua de la Blaj la Braşov?

Virail numără printre partenerii săi, de asemenea, Mega Travel, Aliseb Tours Romania și Danytur, cu autobuze de la Blaj la Braşov

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another