Gasiți un autobuz de la Botoşani până la București

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Botoşani la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Botoşani la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Botoşani la București transport autobuz

Distanța 371 km
Plecare Botoşani
Sosire București
Transportatori Autogari, Compania RVG, Apetrans, Priscom, Sempre Dritto Tour, BEPS TRAVEL, HERMES

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
6
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Botoşani - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să ajung de la Botoşani la București cu autobuzul?

Cu o distanță de 372 km între Botoşani și București, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Botoşani la București?

În general, prima plecare a serii din Botoşani va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Botoşani la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Botoşani laBucurești?

Puteți pleca din Botoşani la stații precum Botosani - Autogara Apetrans, Botosani - Autogara R.V.G. Capat 1 și Botosani - Autogara Priscom Univers SRL. La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele stații: Bucuresti - Autogara IDM Basarab Kennedy și Bucuresti - Autogara Obor. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Botoşani și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Botoşani la București?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Botoşani la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback