Gasiți un autobuz de la Botoşani până la Iaşi

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Botoşani la Iaşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Botoşani la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Botoşani la Iaşi transport autobuz

Distanța 96 km
Plecare Botoşani
Sosire Iaşi
Transportatori Autogari, TRANS DOR, Priscom, Compania RVG, Sempre Dritto Tour, LYK

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
5
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Botoşani - Iaşi

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează să ajung de la Botoşani la Iaşi cu autobuzul?

Cu o distanță de 96 km între Botoşani și Iaşi, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Botoşani la Iaşi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Botoşani la Iaşi, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Botoşani la Iaşi?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Botoşani de la următoarele stații: Botosani - Autogara Transport Calatori S.A., Botosani - Autogara Lorion SRL (Trans Dor), Botosani - Autogara R.V.G. Capat 1 și Botosani - Autogara Priscom Univers SRL. Sosind la Iaşi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Iaşi.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Botoşani la Iaşi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Botoşani la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback