Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Botoşani până la Paşcani

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Paşcani

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Botoşani la Paşcani

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Botoşani la Paşcani? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Botoşani la Paşcani, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Botoşani la Paşcani transport autobuz

Distanța 56 km
Plecare Botoşani
Sosire Paşcani
Transportatori Autogari, Fidelis Com SRL

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Botoşani - Paşcani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

12,30 RON

Data
Duminică 26 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Botoșani - Pașcani
15:05 - 18:29
CFR Călători
3h 24min
1 schimbări
CO2: 0.16kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Botoşani la Paşcani cu autobuzul?

Călătoria de la Botoşani la Paşcani cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 57 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Botoşani la Paşcani?

Prima călătorie a serii pleacă de la Botoşani la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Botoşani și Paşcani. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Botoşani la Paşcani?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Botoşani de la următoarele stații: Botosani - Autogara Transport Calatori S.A.. Sosind la Paşcani, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Pascani - Autogara Ceau Amico SRL și Pascani - Autogara Sprinter AGM SRL. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Paşcani.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Botoşani spre Paşcani?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Botoşani la Paşcani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
178 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback