Autobuz Braşov - Piatra Neamţ preturi de la 146,44RON

Începe de la
146,44RON
Descoperă

Braşov la Piatra Neamţ de la autobuz

Călătoria de la Braşov la Piatra Neamţ de la autobuz este de 151,7 km și durează 2 h 55 min. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 18:30 și ultima la 18:30. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Piatra Neamţ cu autobuz pentru doar 146,44RON sau până la 146,98RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 146,44RON.

Cel mai bun preț 146,44RON
Durata călătoriei 2 h 55 min
Conexiune pe zi 1
Cel mai mic pret 146,44RON
Cel mai mare preț 146,98RON
Prima Plecare 18:30
Ultima Plecare 18:30
Distanţă 151,7 km
Plecare Braşov
Sosire Piatra Neamţ
Transportatori Comati

Autobuz Bilete de la Braşov la Piatra Neamţ

  Sep 29
  Detalii
  25°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  23°
  Oct 02
  Detalii
  20°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  22°
  Oct 07
  Detalii
  17°
  Oct 08
  Detalii
  13°
  Oct 09
  Detalii
  18°
  Oct 10
  Detalii
  20°
  Oct 11
  Detalii
  18°
  Oct 12
  Detalii
  10°
  Oct 13
  Detalii
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Călătorie rapidă și ușoară de la Braşov la Piatra Neamţ cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Braşov la Piatra Neamţ. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Braşov la Piatra Neamţ?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Piatra Neamţ. În medie, însă, veți plăti în jur de 112,24RON pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 4,89RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Piatra Neamţ

 
Sep 29
Vineri
25°
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
25°
Detalii
Oct 01
Duminică
23°
Detalii
Oct 02
Luni
20°
Detalii
Oct 03
Marți
21°
7,57RON
Oct 04
Miercuri
24°
Detalii
Oct 05
Joi
22°
Detalii
Bilete ieftine de de la Braşov la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 5RON la 175RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 97% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 77RON dacă aveți noroc sau 86RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 95RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu autobuzul

Când călătoriți la Piatra Neamţ cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Comati de la Braşov la Piatra Neamţ
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Piatra Neamţ cu autobuz.
Facilităţi Comati
Prize

Braşov la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
1.0kg
Autobuz
6.6kg
Zbor
262.5kg
Mașină
25.3kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Piatra Neamţ?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Piatra Neamţ este de 146,64RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 146,44RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Piatra Neamţ este de 146,44RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Piatra Neamţ cu autobuz?
Distanța între Braşov și Piatra Neamţ este de 151,7 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Braşov la Piatra Neamţ durează în medie 2 h 55 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 55 min.
Ce companii operează de la Braşov la Piatra Neamţ?
Ruta Braşov - Piatra Neamţ este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Comati ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Piatra Neamţ?
Ruta de la Braşov la Piatra Neamţ are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Piatra Neamţ?
Primul autobuz de la Braşov la Piatra Neamţ pleacă la orele 18:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Piatra Neamţ?
Ultimul autobuz de la Braşov la Piatra Neamţ pleacă la orele 18:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 146,44RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Braşov la Piatra Neamţ?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Braşov pentru a merge la Piatra Neamţ. Puteți merge de la Brașov, Autogara Bartolomeu și puteți ajunge la Piatra Neamț (gară).
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Piatra Neamţ?
Există în medie 1 de la Braşov pentru a merge la Piatra Neamţ.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Piatra Neamţ este 2 h 55 min.
Există un autobuz direct de la Braşov la Piatra Neamţ?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Piatra Neamţ?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Piatra Neamţ creează 6.6kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare