• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Braşov până la Saturn

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Saturn

Călătorie rapidă și ușoară de la Braşov la Saturn cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Braşov la Saturn? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Braşov la Saturn transport autobuz

Distanța 311 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Braşov - Saturn

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

MementoBUS-logo
MementoBUS
Durata: 9 h 30 min
Brasov Harmanului Gas Station - Saturn Strada Lavrion
03:30 - 13:00
107,19 RON

Cât de lungă este călătoria de la Braşov la Saturn cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 311 km de la Braşov la Saturn. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Braşov la Saturn ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la Braşov la Saturn?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Braşov la Saturn, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Braşov laSaturn?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Braşov de la următoarele stații: Brasov Harmanului Gas Station. Sosind la Saturn, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Saturn Strada Lavrion. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Saturn.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Braşov la Saturn?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Saturn. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.