Gasiți un autobuz de la Braşov până la Sibiu


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 28,34RON
Durata călătoriei 2 h 35 min
Călătorii pe zi 24
Prima plecare: 00:10
Ultima plecare: 22:30
Distanța 114km

Care sunt stațiile de plecare și de sosire atunci când călătoresc cu autobuzul Sibiu?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la Braşov la Sibiu, stațiile sunt deservite Brasov Harmanului Gas Station, Brasov - PECO OMV-GARA C.F.R, Brasov - Autogara 1 Brasov (Transbus Gara CFR), Brasov Gas Station Harmanului, Brasov, Brasov - Autogara 2 Brasov (Transbus) și Brasov - Autogara Internationala Bartolomeu (Autogara 4 Brasov) și Sibiu Natural History Museum, Sibiu - Autogara Q7 Sibiu, Sibiu - Autogara Transmixt (langa Gara CFR - Transmixt S.A.), Sibiu Natural History Museum, Sibiu, Sibiu - Motel Select-Petrom, Sibiu - Gara CFR Sibiu și Sibiu - Autogara Turnisor (Atlassib).

Prețul biletului Braşov - Sibiu în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
18,65 RON Detalii 17 RON15,55 RON18,65 RON17 RON Detalii
28,34 RON30 RON28,34 RON Detalii 28,34 RON28,34 RON28,34 RON

Autobuze din Braşov spre Sibiu


Deoarece călătoria de la Braşov la care nu este atât de Sibiu mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

Atunci când sunt autobuzele de la Braşov la Sibiu programată?

Pentru a ajunge la de la Braşov cu Sibiu ultimul autobuz, se va lua în jurul valorii de 2 ore și 33 minute, sau chiar 2 ore și 30 minute dacă alegeți cele mai rapide solutii. Primul autobuz pleacă de la Braşov 03:03, în timp ce ultima este la 21:07.

Cu autobuzul de la Braşov la Sibiu: care companiile oferă serviciul?

Există multe companii care cooperează cu virail, printre care, de asemenea MementoBUS, Trans Polosam, Autogari, Memento, Vertrantis, Amarilia, Aventin, Apetrans, EMMALINES, Erick Trans, E-Bus Romania și TRANSEMMA cu autobuze către Sibiu./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another