Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Braşov până la Sibiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Braşov la Sibiu cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Braşov la Sibiu. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Braşov la Sibiu transport autobuz

Distanța 114 km
Plecare Braşov
Sosire Sibiu
Transportatori Autogari, Aventin, Erick Trans, Trans Polosam, Vertrantis, Apetrans, TRANSPORT CIVILIZAT DE PERSOANE, Alpin Ltd, E-Bus, BEPS TRAVEL, GGC King Trans, MementoBUS, E-Bus Romania, TRANSEMMA, <strong>E-Bus Romania</strong>, EMMALINES, FixBus Romania, Amarilia, Memento

Prețul biletului Braşov - Sibiu în fiecare zi

 
Azi
22,50 RON
19,49 RON
Mâine
22,50 RON
29,23 RON
În 2 zile
22,50 RON
24,36 RON
În 3 zile
22,50 RON
29,23 RON
În 4 zile
20 RON
Detalii
În 5 zile
21,25 RON
19,49 RON
În 6 zile
21,25 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
19
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Braşov - Sibiu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

20 RON

Data
Joi 25 August 2022
CFR Călători-logo
Brașov - Atelier Zona h
16:22 - 21:32
CFR Călători
5h 10min
1 schimbări
CO2: 0.33kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să ajung de la Braşov la Sibiu cu autobuzul?

Distanța dintre Braşov și Sibiu este aproximativ 115 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Braşov la Sibiu?

În general, prima plecare a serii din Braşov va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Braşov la Sibiu se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Braşov la Sibiu?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Braşov și Sibiu. Vă puteți începe călătoria în Braşov la stații precum Brasov Gas Station Harmanului, Brasov și Brasov Harmanului Gas Station. Acestea se leagă de stații care includ Sibiu Natural History Museum, Sibiu și Sibiu Natural History Museum din Sibiu. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Braşov la Sibiu.

Câte călătorii de la Braşov la Sibiu au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback