• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la București până la Băbeni

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Băbeni

Călătoria de la București la Băbeni cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Băbeni? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

București la Băbeni transport autobuz

Distanța 160 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Alis Grup-logo
Alis Grup
Durata: 7 h 42 min
Bucuresti - Autogara Militari - Babeni - Statia Babeni Blocuri
12:25 - 20:07
63 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 9 h 7 min
Bucuresti - Autogara Militari - Babeni - Statia Babeni Blocuri
11:00 - 20:07
67 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 6 h 7 min
Bucuresti - Autogara Militari - Babeni - Statia Babeni Blocuri
14:00 - 20:07
67 RON
Alis Grup-logo
Alis Grup
Durata: 5 h 7 min
Bucuresti - Autogara Militari - Babeni - Statia Babeni Blocuri
15:00 - 20:07
73 RON
Transmixt Sibiu-logo
Transmixt Sibiu
Durata: 11 h 37 min
Bucuresti - Autogara Militari - Babeni - Statia Babeni Blocuri
08:30 - 20:07
100 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 4 h 55 min
Bucuresti - Babeni
08:30 - 13:25
Fany-logo
Fany
Durata: 10 h 37 min
Bucuresti - Autogara Militari - Babeni - Statia Babeni Blocuri
09:30 - 20:07

Cât durează să ajung de la București la Băbeni cu autobuzul?

Călătoria de la București la Băbeni cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 160 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Băbeni?

În general, prima plecare a serii din București va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Băbeni se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Băbeni?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucuresti - Autogara Militari și Bucuresti. Acestea vă conectează cu stații care includ Babeni - Statia Babeni Blocuri și Babeni din Băbeni. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Băbeni, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Băbeni?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Băbeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.