• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la București până la Călan

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Călan

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Călan cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Călan. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

București la Călan transport autobuz

Distanța 285 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Viitorul-logo
Viitorul
Durata: 8 h 50 min
Bucuresti - Autogara Militari - Calan - Benzinaria LUKOIL
10:35 - 19:25
89 RON
Fany-logo
Fany
Durata: 8 h 11 min
Bucuresti - Autogara Militari - Calan - Benzinaria LUKOIL
10:30 - 18:41
95 RON
Alis Grup-logo
Alis Grup
Durata: 7 h 51 min
Bucuresti - Autogara Militari - Calan - Benzinaria LUKOIL
13:25 - 21:16
95 RON
Normandia-logo
Normandia
Durata: 12 h 1 min
Bucuresti - Calan
11:30 - 23:31
136 RON
Normandia-logo
Normandia
Durata: 8 h 35 min
Bucuresti - Autogara Militari - Calan - Orasul Nou
11:30 - 20:05
150 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 8 h 17 min
Bucuresti - Autogara Militari - Calan - Autogara Crisbus S.A.
12:00 - 20:17
Transmixt Sibiu-logo
Transmixt Sibiu
Durata: 8 h 55 min
Bucuresti - Autogara Militari - Calan - Autogara Crisbus S.A.
15:00 - 23:55

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Călan cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 285 km de la București la Călan. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Călan ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Călan?

Prima călătorie a serii pleacă de la București la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Călan. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la București la Călan cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucuresti - Autogara Militari și Bucuresti. Acestea vă conectează cu stații care includ Calan - Benzinaria LUKOIL, Calan, Calan - Orasul Nou și Calan - Autogara Crisbus S.A. din Călan. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Călan, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Călan?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Călan. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.