Gasiți un autobuz de la București până la Dumbrăveni

Începe de la
Descoperă

București la Dumbrăveni de la autobuz

Călătoria de la București la Dumbrăveni de la autobuz este de 233,6 km și durează 5 h 54 min. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:00 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la București la Dumbrăveni cu autobuz pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei 5 h 54 min
Conexiune pe zi 4
Prima Plecare 05:00
Ultima Plecare 23:00
Distanţă 233,6 km
Plecare București
Sosire Dumbrăveni
Transportatori aliseb_tours_romania, lauer,

Autobuz Bilete de la București la Dumbrăveni

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  Detalii
  26°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  27°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  23°
  Oct 13
  Detalii
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria de la București la Dumbrăveni cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Dumbrăveni? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Dumbrăveni, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la București la Dumbrăveni
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Dumbrăveni.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Dumbrăveni, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Dumbrăveni.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Dumbrăveni

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Dumbrăveni pot fi găsite până la 77RON dacă aveți noroc sau 86RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 95RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Dumbrăveni cu autobuzul

Când călătoriți la Dumbrăveni cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Dumbrăveni Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
5.3kg
Autobuz
35.1kg
Zbor
1,401.9kg
Mașină
135.2kg

întrebări frecvente

Care este distanța dintre București și Dumbrăveni cu autobuz?
Distanța între București și Dumbrăveni este de 233,6 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Dumbrăveni?
Călătoria de la București la Dumbrăveni durează în medie 15 h 34 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 h 54 min.
Ce companii operează de la București la Dumbrăveni?
Ruta București - Dumbrăveni este acoperită de 12 operator(i). Puteți găsi pe Virail, aliseb_tours_romania, lauer, mayer_mayer, pletl, giltrans_targu_neamt, autogari, luna_tour, olimpia_travel, alexatrans, line_way, nek_trans, transport_auto_severin_s_a_ ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Dumbrăveni?
Ruta de la București la Dumbrăveni are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Dumbrăveni?
Primul autobuz de la București la Dumbrăveni pleacă la orele 05:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Dumbrăveni?
Ultimul autobuz de la București la Dumbrăveni pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Dumbrăveni?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Dumbrăveni. Puteți merge de la Bucuresti - Mayer & Mayer, Bucuresti - Parcare Carrefour Baneasa, Bucuresti - Gara Cfr Bucuresti Nord, Bucuresti, Bucuresti - Gara De Nord Peco Mol și Bucuresti - Parcare Muzeul Cfr (calea Grivitei și puteți ajunge la Dumbraveni - Statie Dumbraveni și Dumbraveni.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Dumbrăveni?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Dumbrăveni este 5 h 54 min.
Există un autobuz direct de la București la Dumbrăveni?
Da, există un autobuz direct între București și Dumbrăveni.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Dumbrăveni?
Călătoria cu autobuz de la București la Dumbrăveni creează 35.1kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Rute asemănătoare

Alte rute populare