• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la București până la Odorheiu Secuiesc

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Odorheiu Secuiesc

Călătoria dvs. de la București la Odorheiu Secuiesc cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Odorheiu Secuiesc. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

București la Odorheiu Secuiesc transport autobuz

Distanța 217 km

Prețul biletului București - Odorheiu Secuiesc în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
38,98 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 33 h 20 min
Bucharest Autogara Militari - Odorheiu Secuiesc
03:45 - 13:05
404,31 RON

Cât durează să ajung de la București la Odorheiu Secuiesc cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 218 km de la București la Odorheiu Secuiesc. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Odorheiu Secuiesc ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt plecările de la București la Odorheiu Secuiesc?

Prima plecare a serii de la București la Odorheiu Secuiesc este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Odorheiu Secuiesc. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Odorheiu Secuiesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucharest Autogara Militari. Sosind la Odorheiu Secuiesc, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Odorheiu Secuiesc. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Odorheiu Secuiesc.

Câte călătorii de la București la Odorheiu Secuiesc au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Odorheiu Secuiesc. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.