• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Budapesta până la Odorheiu Secuiesc

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Odorheiu Secuiesc

Călătoria dvs. de la Budapesta la Odorheiu Secuiesc cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Budapesta la Odorheiu Secuiesc. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Budapesta la Odorheiu Secuiesc transport autobuz

Distanța 494 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Budapesta - Odorheiu Secuiesc

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 12 h 5 min
Budapest Népliget - Odorheiu Secuiesc
23:00 - 12:05
121,76 RON
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 11 h 45 min
Budapest Airport - Odorheiu Secuiesc
23:20 - 12:05
121,76 RON

Cât durează să ajung de la Budapesta la Odorheiu Secuiesc cu autobuzul?

Călătoria de la Budapesta la Odorheiu Secuiesc cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 494 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

În ce moment al zilei pot călători de la Budapesta la Odorheiu Secuiesc?

Prima plecare a serii de la Budapesta la Odorheiu Secuiesc este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Budapesta și Odorheiu Secuiesc. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Budapesta la Odorheiu Secuiesc cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți călători de la Ungaria la România folosind motorul de căutare al Virail pentru a găsi călătoria ideală dintre toate opțiunile disponibile. În Ungaria, puteți folosi stații precum Budapest Airport și Budapest Népliget. Acestea vă vor duce la stații precum Odorheiu Secuiesc din România. Totuși, întotdeauna este important să vă uitați la detalii atunci când planificați o călătorie internațională. S-ar putea să nu existe o legătură directă între stațiile alese din Ungaria și România. Dacă aceasta este situația, va trebui să faceți o călătorie de legătură, schimbând la una sau mai multe stații pe parcurs.

Veți putea pleca din Budapesta folosind stații precum Budapest Airport și Budapest Népliget. Acestea vă conectează cu stații care includ Odorheiu Secuiesc din Odorheiu Secuiesc. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Budapesta, fie în Odorheiu Secuiesc, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Budapesta spre Odorheiu Secuiesc?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Odorheiu Secuiesc. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.