Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Buşteni până la Târgu Frumos

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Târgu Frumos

Descoperă

Ajungeți de la Buşteni la Târgu Frumos cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Buşteni la Târgu Frumos? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Buşteni la Târgu Frumos transport autobuz

Distanța 230 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Buşteni - Târgu Frumos

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

TRANSEMMA-logo
TRANSEMMA
1 schimbare
Durata: 5 h 50 min
Busteni - Centru - Targu Frumos - Peco OMV Piata
13:10 - 19:00
210 RON
TRANSEMMA-logo
TRANSEMMA
1 schimbare
Durata: 8 h 35 min
Busteni - Centru - Targu Frumos - Peco OMV Piata
20:10 - 04:45
265 RON
TRANSEMMA-logo
TRANSEMMA
1 schimbare
Durata: 16 h 18 min
Busteni - Centru - Targu Frumos - Peco Petrom - Piata
02:10 - 18:28
325 RON

Cât durează călătoria de la Buşteni la Târgu Frumos cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 230 km de la Buşteni la Târgu Frumos. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Buşteni la Târgu Frumos ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt plecările de la Buşteni la Târgu Frumos?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Buşteni la Târgu Frumos la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Buşteni la Târgu Frumos cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Buşteni de la următoarele stații: Busteni - Centru. Sosind la Târgu Frumos, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Targu Frumos - Peco OMV Piata și Targu Frumos - Peco Petrom - Piata. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Târgu Frumos.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Buşteni la Târgu Frumos?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buşteni la Târgu Frumos. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Târgu Frumos

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.