Gasiți un autobuz de la Buzău până la Simeria

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 202 RON
Durata călătoriei 26 h 40 min
Călătorii pe zi 19
Prima plecare: 06:30
Ultima plecare: 20:00
Distanța 307km

Care stații sunt deservite de autobuze de la Buzău la Simeria?

Autobuzele de la Buzău pleacă din Buzau - Peco OMV Pe Centura, Buzau, Buzau - Peco MOL (fost Alascom) și Buzau - Fabrica Bere, ajungând la Simeria - Benzinaria OMV, Simeria și Simeria - INTERSECTIE PECO ROMPETROL Simeria.

Autobuze din Buzău spre Simeria


În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Văzut distanța mică între Buzău și Simeria, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Atunci când sunt autobuzele liniei Buzău - programată Simeria?

Pentru a ajunge la de la Buzău cu Simeria ultimul autobuz, se va lua în jurul valorii de 25 ore și 33 minute, sau chiar 12 ore dacă alegeți cele mai rapide solutii. Primul autobuz pleacă de la Buzău 06:10, în timp ce ultima este la 19:10.

Ce companii de autobuz servi Buzău ruta - Simeria

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea Aliseb Tours Romania, Romfour Romania, MaxiBus Travel, Mirtrans Express și TransMarian Braila, oferind autobuze de la Buzău la Simeria./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another