Gasiți un autobuz de la Buzău până la Simeria

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 202RON
Durata călătoriei 26 h 40 min
Călătorii pe zi 19
Prima plecare: 06:30
Ultima plecare: 20:00
Distanța 307km

Care stații sunt deservite de autobuze de la Buzău la Simeria?

Autobuzele de la Buzău pleacă din Buzau - GARA C.F.R BUZAU, Buzau - Autogara Nord - XXL, Buzau - Fabrica Bere, Buzau - Peco MOL (fost Alascom), Buzau - Peco OMV Pe Centura și Buzau, ajungând la Simeria - Gara CFR Simeria, Simeria - INTERSECTIE PECO ROMPETROL și Simeria Simeria.

Autobuze din Buzău spre Simeria


În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Văzut distanța mică între Buzău și Simeria, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Atunci când sunt autobuzele liniei Buzău - programată Simeria?

Pentru a ajunge la de la Buzău cu Simeria ultimul autobuz, se va lua în jurul valorii de 26 ore și 7 minute, sau chiar 10 ore și 1 minut dacă alegeți cele mai rapide solutii. Primul autobuz pleacă de la Buzău 08:10, în timp ce ultima este la 20:10.

Ce companii de autobuz servi Buzău ruta - Simeria

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea TRANSEMMA, Exotic Travel, Mirtrans Express, TransMarian Braila, Autogari și Latino Expres, oferind autobuze de la Buzău la Simeria./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another