Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Buzău până la Videle

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Videle

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Buzău la Videle cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Buzău la Videle? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Buzău la Videle transport autobuz

Distanța 142 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Buzău - Videle

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

NICOTUR-logo
NICOTUR
1 schimbare
Durata: 5 h 13 min
Buzau - Fabrica Bere - Videle - Statie Videle
06:30 - 11:43
Autogari-logo
Autogari
1 schimbare
Durata: 4 h 53 min
Buzau - Autogara Buzau - Videle - Statie Videle
06:50 - 11:43

Cât durează să ajung de la Buzău la Videle cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 142 km de la Buzău la Videle. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Buzău la Videle ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la Buzău la Videle?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Buzău la Videle la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Buzău la Videle?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Buzău de la următoarele stații: Buzau - Fabrica Bere și Buzau - Autogara Buzau. Sosind la Videle, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Videle - Statie Videle. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Videle.

Câte călătorii de la Buzău la Videle au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Videle. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback