Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Călăraşi până la Iaşi

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Descoperă

Călătoria dvs. de la Călăraşi la Iaşi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Călăraşi la Iaşi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Călăraşi la Iaşi transport autobuz

Distanța 330 km
Plecare Călăraşi
Sosire Iaşi
Transportatori Autogari, , Lilian Express

Prețul biletului Călăraşi - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
86,85 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Călăraşi - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

86,85 RON

Data
Luni 16 Mai 2022
CFR Călători-logo
Călărași Nord - Remiza T. Socola h
20:00 - 06:27
CFR Călători
10h 27min
2 schimbări
CO2: 0.95kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Călăraşi la Iaşi cu autobuzul?

Călătoria între Călăraşi și Iaşi cu autobuzul este aproximativ 331 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt plecările de la Călăraşi la Iaşi?

Prima plecare a serii de la Călăraşi la Iaşi este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Călăraşi și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Călăraşi la Iaşi?

Veți putea pleca din Călăraşi folosind stații precum Calarasi, Calarasi - Autogara Tudan (Divertis Tudor SRL), Calarasi - Autogara Popasul Din Plopi SRL, Calarasi - Statie Calarasi și Calarasi - Autogara Ali Trans Com SRL. Acestea vă conectează cu stații care includ Iasi, Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL și Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari) din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Călăraşi, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Călăraşi la Iaşi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Călăraşi la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback