Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Caransebeş până la Sibiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Caransebeş la Sibiu cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Caransebeş la Sibiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Caransebeş la Sibiu transport autobuz

Distanța 156 km
Plecare Caransebeş
Sosire Sibiu
Transportatori Autogari, , Luna Tour, ETA Targu Jiu

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
4
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Caransebeş - Sibiu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

52 RON

Data
Joi 22 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Caransebeș - Turnișor
06:13 - 18:17
CFR Călători
12h 4min
3 schimbări
CO2: 0.45kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Caransebeş la Sibiu cu autobuzul?

Cu o distanță de 157 km între Caransebeş și Sibiu, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Caransebeş la Sibiu?

Prima plecare a serii de la Caransebeş la Sibiu este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Caransebeş și Sibiu. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Caransebeş la Sibiu?

Puteți pleca din Caransebeş la stații precum Caransebes - Autogara Nadina SRL. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sibiu la următoarele stații: Sibiu - Autogara Transmixt (langa Gara CFR - Transmixt S.A.), Sibiu - Autogara Q7 Sibiu, Sibiu - Gara CFR Sibiu și Sibiu - Parcare McDonalds. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Caransebeş și Sibiu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Caransebeş la Sibiu au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Caransebeş la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback