Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Constanţa până la Alba Iulia

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Constanţa la Alba Iulia cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Constanţa la Alba Iulia? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Constanţa la Alba Iulia transport autobuz

Distanța 449 km
Plecare Constanţa
Sosire Alba Iulia
Transportatori Autogari, , Fany

Prețul biletului Constanţa - Alba Iulia în fiecare zi

 
Azi
124,70 RON
Mâine
124,70 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
124,70 RON
În 4 zile
124,45 RON
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
3
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Constanţa - Alba Iulia

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

124,45 RON

Data
Vineri 19 August 2022
CFR Călători-logo
Constanța - Alba Iulia
17:50 - 06:18
CFR Călători
12h 28min
1 schimbări
CO2: 1.29kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Constanţa la Alba Iulia cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 450 km de la Constanţa la Alba Iulia. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Constanţa la Alba Iulia ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Constanţa la Alba Iulia?

Prima plecare a serii de la Constanţa la Alba Iulia este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Constanţa și Alba Iulia. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Constanţa la Alba Iulia cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Constanţa folosind stații precum Constanta - Gara CFR - Extravacanta, Constanta și Constanta - Autogara Sud Herli-Sof (langa Statia CFR). Acestea vă conectează cu stații care includ Alba Iulia - Autogara Autotrans STP Alba, Alba Iulia - Autogara Livio Dario SRL și Alba Iulia din Alba Iulia. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Constanţa, fie în Alba Iulia, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Constanţa spre Alba Iulia?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Alba Iulia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback