Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Constanţa până la Petroşani

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Constanţa la Petroşani

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Constanţa la Petroşani? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Constanţa la Petroşani transport autobuz

Distanța 439 km
Plecare Constanţa
Sosire Petroşani
Transportatori Autogari, , Luna Tour

Prețul biletului Constanţa - Petroşani în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
3
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Constanţa - Petroşani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

112 RON

Data
Joi 6 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Constanța - Lunca Jiului hc
20:00 - 07:19
CFR Călători
11h 19min
2 schimbări
CO2: 1.26kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Constanţa la Petroşani cu autobuzul?

Cu o distanță de 439 km între Constanţa și Petroşani, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

Când sunt plecările de la Constanţa la Petroşani?

Prima plecare a serii de la Constanţa la Petroşani este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Constanţa și Petroşani. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Constanţa la Petroşani cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Constanţa și Petroşani. Vă puteți începe călătoria în Constanţa la stații precum Constanta - Gara CFR - Extravacanta, Constanta - Autogara Sud Herli-Sof (langa Statia CFR), Constanta - Gara CFR Constanta, Constanta și Constanta - KAUFLAND - STATIE 48. Acestea se leagă de stații care includ Petrosani - Peco OMV (Cartierul Aeroport), Petrosani - Autogara Siva Trans și Petrosani din Petroşani. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Constanţa la Petroşani.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Constanţa spre Petroşani?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Petroşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback