Autobuz Constanţa - Petroşani preturi de la 110,63RON

Începe de la
110,63RON
Descoperă

Constanţa la Petroşani de la autobuz

Călătoria de la Constanţa la Petroşani de la autobuz este de 438,7 km și durează 7 h 55 min. Există 31 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:30 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la Petroşani cu autobuz pentru doar 110,63RON sau până la 359,83RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 110,63RON.

Cel mai bun preț 110,63RON
Durata călătoriei 7 h 55 min
Conexiune pe zi 31
Cel mai mic pret 110,63RON
Cel mai mare preț 359,83RON
Prima Plecare 01:30
Ultima Plecare 23:00
Distanţă 438,7 km
Plecare Constanţa
Sosire Petroşani
Transportatori direct_aeroport, simpa_trans,

Autobuz Bilete de la Constanţa la Petroşani

  Sep 29
  Detalii
  23°
  Sep 30
  Detalii
  23°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  20°
  Oct 03
  Detalii
  18°
  Oct 04
  Detalii
  20°
  Oct 05
  Detalii
  20°
  Oct 06
  Detalii
  19°
  Oct 07
  Detalii
  21°
  Oct 08
  Detalii
  19°
  Oct 09
  Detalii
  18°
  Oct 10
  Detalii
  19°
  Oct 11
  Detalii
  18°
  Oct 12
  Detalii
  13°
  Oct 13
  Detalii
  11°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
23°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Constanţa la Petroşani

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Constanţa la Petroşani? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Constanţa la Petroşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la Petroşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Petroşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la Petroşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Constanţa la Petroşani

Cele mai ieftine bilete de autobuz Constanţa - Petroşani pot fi găsite până la 77RON dacă aveți noroc sau 86RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 95RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Petroşani cu autobuzul

Când călătoriți la Petroşani cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Constanţa la Petroşani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
4.1kg
Autobuz
27.2kg
Zbor
1,089.0kg
Mașină
105.0kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Constanţa la Petroşani?
Un bilet de autobuz de la Constanţa la Petroşani este de 292,35RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 110,63RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Constanţa la Petroşani?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Constanţa la Petroşani este de 110,63RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și Petroşani cu autobuz?
Distanța între Constanţa și Petroşani este de 438,7 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Constanţa și Petroşani?
Călătoria de la Constanţa la Petroşani durează în medie 12 h 5 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 h 55 min.
Ce companii operează de la Constanţa la Petroşani?
Ruta Constanţa - Petroşani este acoperită de 12 operator(i). Puteți găsi pe Virail, direct_aeroport, simpa_trans, autogari, matdan_transport, horas, normandia_transfer, fany, gsmtrans, viitorul, patonad_tour, normandia, comanto_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Constanţa la Petroşani?
Ruta de la Constanţa la Petroşani are în medie 31 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Constanţa la Petroşani?
Primul autobuz de la Constanţa la Petroşani pleacă la orele 01:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Constanţa la Petroşani?
Ultimul autobuz de la Constanţa la Petroşani pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la Petroşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 110,63RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Constanţa la Petroşani?
Există stații 4 de la care puteți pleca de la Constanţa pentru a merge la Petroşani. Puteți merge de la Constanta - Gara Cfr - Extravacanta, Constanta - Autogara Sud Herli-sof (langa Statia Cfr), Constanta și Constanta - Kaufland - Statie 48 și puteți ajunge la Petrosani - Peco Omv (cartierul Aeroport), Petrosani - Autogara Siva Trans și Petrosani.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Constanţa și Petroşani?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Constanţa și Petroşani este 7 h 55 min.
Există un autobuz direct de la Constanţa la Petroşani?
Da, există un autobuz direct între Constanţa și Petroşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Constanţa la Petroşani?
Călătoria cu autobuz de la Constanţa la Petroşani creează 27.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Constanţa

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre Petroşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare