Gasiți un autobuz de la Constanţa până la Simeria

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 6RON
Durata călătoriei 24 h 36 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare: 00:05
Ultima plecare: 22:45
Distanța 480km

Unde autobuzele să plece de la Simeria?

Autobuzele de la Constanţa să plece de la Constanta, Constanta - Vis A Vis Peco OMV și Constanta - Autogara Sud Herli-Sof (langa Statia CFR) și Simeria ajunge la Simeria și Simeria - Benzinaria OMV.

Autobuze din Constanţa spre Simeria


Văzut distanța mică între Constanţa și Simeria, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Deoarece călătoria de la Constanţa la care nu este atât de Simeria mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

Atunci când sunt autobuzele de la Constanţa la Simeria programată?

Durata medie a călătoriei este 28 ore și 35 minute, dar cele mai rapide conexiuni de autobuz te la Simeria în 10 ore și 33 minute. Primul autobuz este programată la 00:09, iar ultimul la 22:09./p>

Ce linii de autobuz puteți lua de la Constanţa la Simeria?

Virail numără printre partenerii săi, de asemenea, Exotic Travel, Aliseb Tours Romania, Romfour Romania, Mega Travel și Fany, cu autobuze de la Constanţa la Simeria

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another