Gasiți un autobuz de la Craiova până la Constanţa

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 119,50RON
Durata călătoriei 8 h 40 min
Călătorii pe zi 35
Prima plecare: 00:00
Ultima plecare: 23:30
Distanța 387km

Cum sunt stațiile de plecare în Craiova și numit Constanţa?

Autobuzele de la Craiova să plece de la Craiova - Autogara Craiova Nord (Pelendava SA), Craiova - Benzinaria OMV (Calea Bucuresti), Craiova - Benzinaria MOL, Craiova - Benzinarie Petrom, Langa Autogara Bacriz și Craiova - Benzinaria Ropetrol (Baba Novac) și Constanţa ajunge la Constanta - Autogara Sud Herli-Sof (langa Statia CFR), Constanta - Gara CFR și Constanta - Gara CFR Constanta.

Prețul biletului Craiova - Constanţa în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
105 RON94 RON105 RON100 RON94 RON91 RON Detalii
1.443 RON1.310 RON2.035 RON1.447 RON2.774 RON1.432 RON Detalii

Autobuze din Craiova spre Constanţa


Deoarece călătoria de la Craiova la care nu este atât de Constanţa mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

Văzut distanța mică între Craiova și Constanţa, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Când primele și ultimele autobuze de la Craiova pentru a părăsi Constanţa?

Cel mai scurt timp vă puteți lăsa de la Craiova este la 04:08, în timp ce ultimul autobuz este la 16:08. Călătoria durează pe 8 ore și 34 minute medie, dar poate, de asemenea, ultimul 6 ore și 15 minute cu cele mai rapide conexiuni.

Ce linii de autobuz puteți lua de la Craiova la Constanţa?

Există multe companii care cooperează cu virail, printre care, de asemenea Autogari, Patonad Tour, DNT Cheap Travel, B&B Ilan și NCE Invest cu autobuze către Constanţa./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another