Gasiți un autobuz de la Craiova până la Roman

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Craiova la Roman

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Craiova la Roman? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Craiova la Roman, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Craiova la Roman transport autobuz

Distanța 377 km
Plecare Craiova
Sosire Roman
Transportatori Autogari, , Aliseb Tours Romania, Exotic Travel

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
4
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Craiova - Roman

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Craiova la Roman cu autobuzul?

Cu o distanță de 378 km între Craiova și Roman, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Craiova la Roman?

Prima plecare a serii de la Craiova la Roman este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Craiova și Roman. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Craiova la Roman?

Puteți pleca din Craiova la stații precum Craiova - Autogara Pelendava, Craiova - Autogara Bacris, Craiova - Agentia Latino Expres, Craiova și Craiova - BAUMAX - Iesire Spre Filiasi. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Roman la următoarele stații: Roman - Gara CFR Roman, Roman - Peco OMV (vis A Vis Autogara DLS) și Roman. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Craiova și Roman. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Craiova la Roman?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Craiova la Roman. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback