Autobuz Craiova - Suceava preturi de la 164,08 lei

Începe de la
164,08 lei
Descoperă

Craiova la Suceava de la autobuz

Călătoria de la Craiova la Suceava de la autobuz este de 414,97 km și durează 14 ore 43 min.. Există 17 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:01 și ultima la 20:00. Este posibil să călătoriți de la Craiova la Suceava cu autobuz pentru doar 164,08 lei sau până la 661,08 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 164,08 lei.

Cel mai mic pret164,08 lei
Durata călătoriei14 ore 43 min.
Conexiune pe zi17
Cel mai mic pret164,08 lei
Cel mai mare preț661,08 lei
Prima Plecare02:01
Ultima Plecare20:00
Distanţă414,97 km
PlecareCraiova
SosireSuceava
Transportatoritarsin, luna_tourDetalii

Autobuz Bilete de la Craiova la Suceava

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Craiova la Suceava

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Craiova la Suceava. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Craiova la Suceava?

Prețurile biletelor de autobuz de la Craiova la Suceava variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Craiova la Suceava vor costa 164,08 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 219,79 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Craiova la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 219,79 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Craiova la Suceava.

Cât timp va dura să ajung de la Craiova la Suceava cu autobuzul?

Cu o distanță de 414,97 km între Craiova și Suceava, de obicei va dura 14 ore 43 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 14 ore 43 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Craiova la Suceava acoperă o distanță de 414,97 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 14 ore 43 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 59 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Craiova la Suceava făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la Craiova la Suceava cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Craiova de la următoarele stații: . Sosind la Suceava, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Suceava.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Craiova la Suceava?

Ruta de la Craiova la Suceava este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Craiova de 17 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Craiova la Suceava, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 17 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Craiova la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Craiova la Suceava

Bilete ieftine de autobuz de la Craiova la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Craiova la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Craiova la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Craiova la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Craiova la Suceava

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Craiova la Suceava

Cele mai ieftine bilete de autobuz Craiova - Suceava pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu autobuzul

Când călătoriți la Suceava cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Comati PSG de la Craiova la Suceava
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Craiova la Suceava cu bus.
Facilităţi Comati PSG
wifi Wifi check

Craiova la Suceava Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
29.05kg
Autobuz
31.12kg
Zbor
82.99kg
Mașină
66.39kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Craiova la Suceava?
Un bilet de autobuz de la Craiova la Suceava este de 219,79 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 164,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Craiova la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Craiova la Suceava este de 164,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Craiova și Suceava cu autobuz?
Distanța între Craiova și Suceava este de 414,97 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Craiova și Suceava?
Călătoria de la Craiova la Suceava durează în medie 14 ore 43 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 59 min..
Ce companii operează de la Craiova la Suceava?
Ruta Craiova - Suceava este acoperită de 16 operator(i). Puteți găsi pe Virail, tarsin, luna_tour, patonad_tour, autogari, exotic_travel, giltrans, latino_expres, pletl, mega_travel, aliseb_tours_romania, line_way, eurofratello, compania_rvg, nce_invest, b_b_ilan, Comati PSG și trans_nicolaescu ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Craiova la Suceava?
Ruta de la Craiova la Suceava are în medie 17 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Craiova la Suceava?
Primul autobuz de la Craiova la Suceava pleacă la orele 02:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Craiova la Suceava?
Ultimul autobuz de la Craiova la Suceava pleacă la orele 20:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Craiova la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 164,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Craiova și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Craiova și Suceava este 1 oră 59 min..
Există un autobuz direct de la Craiova la Suceava?
Da, există un autobuz direct între Craiova și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Craiova la Suceava?
Călătoria cu autobuz de la Craiova la Suceava creează 31.12kg emisii de CO2.

Treceți local de la Craiova

Escapade de weekend de la Craiova

Rute internaționale din Craiova și zonele din apropiere

Alte destinații de la Craiova

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare