Gasiți un autobuz de la Deva până la Sibiu

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Deva la Sibiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Deva la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Deva la Sibiu transport autobuz

Distanța 97 km
Plecare Deva
Sosire Sibiu
Transportatori Autogari, Erick Trans, Matdan Transport, Trans Polosam, Transmixt Sibiu, Vertrantis, Apetrans, Duda Trans, TRANSPORT CIVILIZAT DE PERSOANE, Alpin Ltd, Ubben Reise, E-Bus Romania, BEPS TRAVEL, E-Bus, <strong>E-Bus Romania</strong>, FixBus Romania, Amarilia

Prețul biletului Deva - Sibiu în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
17
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Deva - Sibiu

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Deva la Sibiu cu autobuzul?

Călătoria între Deva și Sibiu cu autobuzul este aproximativ 98 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

În ce moment al zilei pot călători de la Deva la Sibiu?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Deva la Sibiu la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Deva la Sibiu?

Puteți pleca din Deva la stații precum Deva - Autogara Plus Com, Deva - Atlassib, Deva - Benzinaria PETROM (langa McDonald's) și Deva - Parcare McDonald`s. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sibiu la următoarele stații: Sibiu - Motel Select-Petrom, Sibiu - Autogara Transmixt (langa Gara CFR - Transmixt S.A.), Sibiu - Gara CFR Sibiu și Sibiu - Autogara Turnisor (Atlassib). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Deva și Sibiu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Deva la Sibiu au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Deva la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback