Gasiți un autobuz de la Drăgăşani până la Ploieşti

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 10RON
Durata călătoriei 7 h 1 min
Călătorii pe zi 54
Prima plecare: 06:00
Ultima plecare: 16:30
Distanța 142km

Care sunt stațiile de plecare?

Autobuzele de la Drăgăşani pleacă din Dragasani - Autogara Gril Impex SRL, Dragasani - Parcare Penny și Dragasani - Autogara CCC, ajungând la Ploiesti - Autogara Sud-Giadi Gold (Ploiesti Sud) Ploieşti.

Autobuze din Drăgăşani spre Ploieşti


Deoarece călătoria de la Drăgăşani la care nu este atât de Ploieşti mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Atunci când sunt autobuzele liniei Drăgăşani - programată Ploieşti?

Cel mai scurt timp vă puteți lăsa de la Drăgăşani este la 08:02, în timp ce ultimul autobuz este la 16:02. Călătoria durează pe 6 ore și 23 minute medie, dar poate, de asemenea, ultimul 5 ore cu cele mai rapide conexiuni.

Cu autobuzul de la Drăgăşani la Ploieşti: care companiile oferă serviciul?

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea Autogari, Romtimex SRL și Matdan Transport, oferind autobuze de la Drăgăşani la Ploieşti./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another