Gasiți un autobuz de la Focşani până la Bacău

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 20RON
Durata călătoriei 1 h 37 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare: 04:00
Ultima plecare: 22:30
Distanța 99km

Care stații sunt deservite de autobuze de la Focşani la Bacău?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la Focşani la Bacău, stațiile sunt deservite Focsani - Benzinaria Mol Spre Bucuresti, Focsani - OMV, Focsani - Benzinaria Petrom (Dedeman) și Focsani - Autogara Nord Focsani (Transport Public SA) și Bacau - Benzinaria Petrom (Serbanesti), Bacau - Vis-a-vis Autogara/CORA/BILLA(intersectie Aeroport), Bacau - Vis-a-Vis De Palatul Copiilor, Bacau - BACAU-McDonald's și Bacau - Vis-a-vis AUTOGARA / Mc Donald's (TIC-TAC) / ORIZONT / BILLA (Intersectie AEROPORT).

Prețul biletului Focşani - Bacău în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
34,70 RON29,95 RON31,65 RON33,20 RON Detalii Detalii Detalii
12 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Autobuze din Focşani spre Bacău


În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la Focşani la Bacău, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

Atunci când sunt autobuzele liniei Focşani - programată Bacău?

Cel mai scurt timp vă puteți lăsa de la Focşani este la 04:06, în timp ce ultimul autobuz este la 22:06. Călătoria durează pe 1 ora și 51 minute medie, dar poate, de asemenea, ultimul 1 ora și 25 minute cu cele mai rapide conexiuni.

Cu autobuzul de la Focşani la Bacău: care companiile oferă serviciul?

Cu Teisa, HERMES, Adv Wolferine SRL, Irina Trans și Compania RVG va fi capabil să călătorească trom Focşani cu autobuzul Bacău./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another