Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Grenoble până la Montpellier

Starting from
63,29 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Grenoble la Montpellier cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Grenoble la Montpellier. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Grenoble la Montpellier cu autobuzul?

În medie, un bilet de autobuz de la Grenoble la Montpellier vă va costa 162,42 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 63,29 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Grenoble la Montpellier transport autobuz

Cel mai bun preț 63,29 RON
Durata călătoriei 4 h 20 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare 01:10
Ultima plecare 16:30
Distanța 226 km
Plecare Grenoble
Sosire Montpellier
Transportatori Flixbus, Alsa, Ouibus, Isilines, Eurolines, Eurolines SA, , Eurolines CH, BlaBlaBla, BlaBlaBus

Prețul biletului Grenoble - Montpellier în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Detalii
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
129,60 RON
97,40 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
3
Transportatori
9
Prețul minim
63,29 RON
Prețul maxim
243,57 RON

Grenoble - Montpellier

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

163,71 RON

Data
Sâmbătă 13 August 2022
OUI.sncf-logo
Grenoble - Montpellier Sud-de-France (à 6 km du centre-ville)
19:02 - 21:26
OUI.sncf
2h 24min
1 schimbări
CO2: 0.65kg
Cel mai ieftin
Transport Autobuz

243,57 RON

Data
Sâmbătă 13 August 2022
FlixBus-logo
Grenoble (Gare Routière) - Montpellier
16:30 - 20:50
FlixBus
4h 20min
CO2: 7.97kg

Cât durează călătoria de la Grenoble la Montpellier cu autobuzul?

Distanța dintre Grenoble și Montpellier este în jur de 227 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 h 29 min. Totuși, cele mai rapide rute între Grenoble și Montpellier durează 3 h 20 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Grenoble la Montpellier?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Grenoble la Montpellier, care de obicei este la 13:15. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 16:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Grenoble la Montpellier?

Veți putea pleca din Grenoble folosind stații precum Grenoble Grenoble Train Station, Place de la Gare 11, GRENOBLE, Gare De Grenoble, Grenoble (Bus Station) și Grenoble - Gare Routière. Acestea vă conectează cu stații care includ Montpellier Montpellier Parking Circé, Rue Georges Méliès 1016, Montpellier Bus stop, Madeleine St 86, MONTPELLIER și Odysseum din Montpellier. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Grenoble, fie în Montpellier, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Grenoble la Montpellier?

Numărul exact al călătoriilor de la Grenoble la Montpellier poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 3 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Flixbus, Ouibus, Isilines, Eurolines, Eurolines SA, , Eurolines CH, BlaBlaBla și BlaBlaBus. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 3 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Grenoble la Montpellier. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Grenoble la Montpellier variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 3 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback