Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Râmnicu Sărat

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Râmnicu Sărat

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Sărat. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Iaşi la Râmnicu Sărat transport autobuz

Distanța 203 km
Plecare Iaşi
Sosire Râmnicu Sărat
Transportatori Autogari, Teisa, Memento Bus, BEPS TRAVEL,

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
5
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Iaşi - Râmnicu Sărat

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

72 RON

Data
Sâmbătă 1 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Iași - Râmnicu Sărat
06:20 - 10:19
CFR Călători
3h 59min
CO2: 0.58kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Râmnicu Sărat cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Râmnicu Sărat este aproximativ 203 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Râmnicu Sărat?

Prima plecare a serii de la Iaşi la Râmnicu Sărat este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Râmnicu Sărat. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Iaşi la Râmnicu Sărat cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL, Iasi, Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari), Iasi - Gara CFR - Mc Donald's și Iasi - Autogara Eurovoyage. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Râmnicu Sărat la următoarele stații: Ramnicu Sarat - Parcare Restaurant Turist, Ramnicu Sarat - Statie Ramnicu Sarat, Ramnicu Sarat, Ramnicu Sarat - Centura și Ramnicu Sarat - Autogara Valman Tur SRL. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Râmnicu Sărat. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Râmnicu Sărat?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Sărat. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback