Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Târgu Frumos

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Târgu Frumos cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Târgu Frumos. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Iaşi la Târgu Frumos transport autobuz

Distanța 45 km
Plecare Iaşi
Sosire Târgu Frumos
Transportatori Autogari, INTERTRANS COMPANY, Trans Polosam, Irina Trans, TRANS DOR, Compania RVG, Sempre Dritto Tour, BEPS TRAVEL, Pagebo Trans Junior, Sami Trans, Mirtrans Express

Prețul biletului Iaşi - Târgu Frumos în fiecare zi

 
Azi
8 RON
14,62 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
7,20 RON
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
11
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Iaşi - Târgu Frumos

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

8 RON

Data
Luni 15 August 2022
CFR Călători-logo
Iași - Târgu Frumos
11:03 - 11:48
CFR Călători
45min
CO2: 0.13kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Iaşi la Târgu Frumos cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Târgu Frumos este aproximativ 46 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Târgu Frumos?

Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Târgu Frumos. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Iaşi la Târgu Frumos cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Târgu Frumos. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL, Iasi - Gara CFR - Mc Donald's, Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari), Iasi - Statie Iasi și Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Statie Intertranscom Bloc CL21-Vama Veche. Acestea se leagă de stații care includ Targu Frumos - Autogara Targu Frumos (Intertranscom SRL), Targu Frumos - Peco Petrom - Piata, Targu Frumos - Benzinaria OMV, Targu Frumos - Intersectia Cu Roman - Peco OMV, Targu Frumos - La Han, Targu Frumos - Statie Liceu - Autogara Targu Frumos (Intertranscom SRL), Targu Frumos - Statie Spital - Autogara Targu Frumos (Intertranscom SRL) și Targu Frumos - Peco OMV Piata din Târgu Frumos. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Târgu Frumos.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Târgu Frumos?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Frumos. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
234 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback