• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Iernut până la Sighișoara

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sighișoara

Călătoria de la Iernut la Sighișoara cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iernut la Sighișoara. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Iernut la Sighișoara transport autobuz

Distanța 49 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
5
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
MementoBUS-logo
MementoBUS
Durata: 2 h
Iernut Strada Tudor Vladimirescu - Sighisoara Penny Market
21:15 - 23:15
23,39 RON
TRANSEMMA-logo
TRANSEMMA
Durata: 1 h 30 min
Iernut - Centru - Sighisoara - Peco ROMPETROL(iesirea Din Sighisoara Spre Brasov)
09:30 - 11:00
60 RON
Vera Trans-logo
Vera Trans
Durata: 1 h 45 min
Iernut - Iernut - Sighisoara - Sighișoara
12:00 - 13:45
EMMALINES-logo
EMMALINES
Durata: 1 h 30 min
Iernut - Centru - Sighisoara - Peco ROMPETROL(iesirea Din Sighisoara Spre Brasov)
15:30 - 17:00
Vera Trans-logo
Vera Trans
Durata: 1 h 45 min
Iernut - Iernut - Sighisoara - Sighișoara
17:00 - 18:45
EMMALINES-logo
EMMALINES
Durata: 1 h 30 min
Iernut - Centru - Sighisoara - Peco ROMPETROL(iesirea Din Sighisoara Spre Brasov)
17:30 - 19:00
Fany-logo
Fany
Durata: 1 h 25 min
Iernut - Centru - Sighisoara - Autogara Cambus SA
01:05 - 02:30

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iernut la Sighișoara cu autobuzul?

Călătoria de la Iernut la Sighișoara cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 49 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt plecările de la Iernut la Sighișoara?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iernut la Sighișoara la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iernut laSighișoara?

Puteți pleca din Iernut la stații precum Iernut Strada Tudor Vladimirescu, Iernut - Centru și Iernut - Iernut. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sighișoara la următoarele stații: Sighisoara Penny Market, Sighisoara - Peco ROMPETROL(iesirea Din Sighisoara Spre Brasov), Sighisoara - Sighișoara și Sighisoara - Autogara Cambus SA. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iernut și Sighișoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iernut la Sighișoara sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iernut la Sighișoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.