Train Illustration

Gasiți un autobuz de la La Roche-sur-Yon până la Lyon

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la La Roche-sur-Yon la Lyon cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la La Roche-sur-Yon la Lyon? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

La Roche-sur-Yon la Lyon transport autobuz

Distanța 494 km
Plecare La Roche-sur-Yon
Sosire Lyon
Transportatori Flixbus

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

La Roche-sur-Yon - Lyon

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

355,68 RON

Data
Marți 9 August 2022
SNCF-logo
La Roche-sur-Yon, Gare de La Roche-sur-Yon - Lyon, Lyon-Part-Dieu
17:24 - 10:56
SNCF
17h 32min
2 schimbări
CO2: 1.42kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la La Roche-sur-Yon la Lyon cu autobuzul?

Distanța dintre La Roche-sur-Yon și Lyon este aproximativ 494 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt plecările de la La Roche-sur-Yon la Lyon?

Prima călătorie a serii pleacă de la La Roche-sur-Yon la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între La Roche-sur-Yon și Lyon. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la La Roche-sur-Yon laLyon?

În La Roche-sur-Yon, stațiile de plecare includ La Roche Sur Yon. Când veți sosi în Lyon, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Lyon Perrache. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la La Roche-sur-Yon la Lyon?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la La Roche-sur-Yon la Lyon. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback