• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Lugoj până la Calafat

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Calafat

Călătorie rapidă și ușoară de la Lugoj la Calafat cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Lugoj la Calafat? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Lugoj la Calafat, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Lugoj la Calafat transport autobuz

Distanța 205 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Lugoj - Calafat

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Autogari-logo
Autogari
Durata: 12 h 15 min
Lugoj - Autogara Atlassib - Calafat - Port Calafat
10:00 - 22:15
Autogari-logo
Autogari
Durata: 6 h 28 min
Lugoj - Parc George Enescu - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
12:15 - 18:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 8 h 3 min
Lugoj - Parc George Enescu - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
14:40 - 22:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 7 h 58 min
Lugoj - Parc George Enescu - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
14:45 - 22:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 6 h 31 min
Lugoj - Parc George Enescu - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
16:12 - 22:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 11 h 28 min
Lugoj - Parc George Enescu - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
00:15 - 11:43

Cât timp va dura să ajung de la Lugoj la Calafat cu autobuzul?

Cu o distanță de 206 km între Lugoj și Calafat, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Lugoj la Calafat?

Prima călătorie a serii pleacă de la Lugoj la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Lugoj și Calafat. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Lugoj la Calafat cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Lugoj folosind stații precum Lugoj - Autogara Atlassib și Lugoj - Parc George Enescu. Acestea vă conectează cu stații care includ Calafat - Port Calafat și Calafat - Autogara Falcon Trans SRL din Calafat. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Lugoj, fie în Calafat, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Lugoj la Calafat au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Lugoj la Calafat. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.