Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Lyon până la București

Starting from
348,27 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Lyon la București

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Lyon la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Lyon la București?

În medie, un bilet de autobuz de la Lyon la București vă va costa 570,89 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 348,27 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Lyon la București transport autobuz

Cel mai bun preț 438,46 RON
Durata călătoriei 37 h 13 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare 08:45
Ultima plecare 08:15
Distanța 1.670 km
Plecare Lyon
Sosire București
Transportatori Eurolines FR, Flixbus, Eurolines, , Union Ivkoni, Union ivkoni unibus

Prețul biletului Lyon - București în fiecare zi

 
Azi
Detalii
1.210,19 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
484,36 RON
234,60 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
2
Transportatori
5
Prețul minim
348,27 RON
Prețul maxim
730,80 RON

Lyon - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

730,80 RON

Data
Duminică 14 August 2022
FlixBus-logo
Lyon Perrache - Bucharest FlixBus stop (Autogara Militari)
08:15 - 21:15
FlixBus
36h
CO2: 58.79kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

Data
Marți 16 August 2022
Air France-logo
Aéroport de Lyon-Saint-Exupéry - Otopeni Intl
19:35 - 13:35
Air France
17h
1 schimbări
CO2: 309kg

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Lyon la București cu autobuzul?

Distanța dintre Lyon și București este în jur de 1.671 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 36 h 47 min. Totuși, cele mai rapide rute între Lyon și București durează 36 h. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Lyon la București?

În general, prima plecare a zilei din Lyon va fi la 08:15, iar ultima plecare va fi la 08:15. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Lyon la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Lyon la București?

Când călătoriți de la Franța cu autobuzul, veți putea pleca de la stații precum Perrache, Lyon Perrache și Lyon Bus station Perrache, Cours de Verdun Gensoul St 14. Aceste rute se vor lega de stații care includ Autogara Filaret, Bucharest FlixBus stop (Autogara Militari), Otopeni Airport (OTP), Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1 și Bucharest Autogara Militari din România. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care stații din Franța și România au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la stația preferată din Franța la punctul dvs. de sosire din România.

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Lyon și București. Vă puteți începe călătoria în Lyon la stații precum Perrache, Lyon Perrache și Lyon Bus station Perrache, Cours de Verdun Gensoul St 14. Acestea se leagă de stații care includ Autogara Filaret, Bucharest FlixBus stop (Autogara Militari), Otopeni Airport (OTP), Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1 și Bucharest Autogara Militari din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Lyon la București.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Lyon spre București?

Veți putea să călătoriți de la Lyon la București folosind companii precum Flixbus, Eurolines, , Union Ivkoni și Union ivkoni unibus. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 6 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Lyon la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la Lyon la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback