Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Lyon până la Deva

Starting from
438,46 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Lyon la Deva cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Lyon la Deva? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Lyon la Deva?

Când călătoriți de la Lyon la Deva, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 438,46 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 438,46 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Lyon la Deva transport autobuz

Cel mai bun preț 438,46 RON
Durata călătoriei 27 h 10 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 08:15
Ultima plecare 08:15
Distanța 1.396 km
Plecare Lyon
Sosire Deva
Transportatori Flixbus

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
1
Transportatori
1
Prețul minim
438,46 RON
Prețul maxim
438,46 RON

Lyon - Deva

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Lyon la Deva cu autobuzul?

Călătoria de la Lyon la Deva cu autobuzul va dura, de obicei, 27 h 10 min. Această călătorie acoperă o distanță de 1.397 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 27 h 10 min este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Lyon la Deva?

Prima călătorie a zilei pornește de la Lyon la 08:15. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 08:15. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Lyon și Deva. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Lyon la Deva?

Călătoriile internaționale de la Franța la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. Când plecați din Franța, veți putea să folosiți stații precum Lyon (Perrache) și Lyon Perrache. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Deva. Nu fiecare stație din Franța are o rută de legătură directă cu fiecare stație din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Lyon de la următoarele stații: Lyon (Perrache) și Lyon Perrache. Sosind la Deva, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Deva. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Deva.

Câte călătorii de la Lyon la Deva sunt în fiecare zi?

Ruta de la Lyon la Deva este deservită de furnizori care includ Flixbus. De la această listă de furnizori de transport, există până la 1 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Lyon de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Lyon la Deva, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
136 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback