Gasiți un autobuz de la Madrid până la București

Începe de la
813 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 811,14 RON

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Madrid la București cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Madrid la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Madrid la București cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Madrid la București. În medie, însă, veți plăti în jur de 814,36 RON pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 811,14 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.Rezumatul călătoriei cu Autobuz

Călătoria de la Madrid la București de la Bus este de 2473 km și durează 52 h 30 min. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 11:00 și ultima la 11:00. Este posibil să călătoriți de la Madrid la București cu Bus pentru doar 811,14 RON sau până la 822 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 166 RON.

Cel mai bun preț 811,14 RON
Durata călătoriei 52 h 30 min
Conexiune pe zi 1
Cel mai mic pret 811,14 RON
Cel mai mare preț 818 RON
Prima Plecare 11:00
Ultima Plecare 11:00
Distanţă 2.473 km
Plecare Madrid
Sosire București
Transportatori Saiz Tour, Eurolines,

Autobuz Bilete de la Madrid la București

  Feb 03
  166
  11°
  Feb 04
  Detalii
  13°
  Feb 05
  Detalii
  11°
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  Feb 08
  Detalii
  Feb 09
  166.381
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023
11°

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
11°
811,14 RON
322,26 RON
Feb 04
Saturday
13°
Detalii
Detalii
Feb 05
Sunday
11°
Detalii
Detalii
Feb 06
Monday
Detalii
Detalii
Feb 07
Tuesday
Detalii
Detalii
Feb 08
Wednesday
Detalii
Detalii
Feb 09
Thursday
813 RON
161,79 RON

Cel mai bun moment pentru a rezerva Madrid - București Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Madrid la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Zbor
704.805kg
Tren
34.622kg
Autobuz
168.164kg
Mașină
121.177kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în București

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Madrid la București cu autobuzul?

Cu o distanță de 2.473 km între Madrid și București, de obicei va dura 52 h 30 min să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 52 h 30 min. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Madrid la București?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Madrid la București, care de obicei este la 11:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 11:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Madrid la București?

Puteți călători de la Spania la România folosind motorul de căutare al Virail pentru a găsi călătoria ideală dintre toate opțiunile disponibile. În Spania, puteți folosi stații precum Madrid Autogara. Acestea vă vor duce la stații precum Gara Bucureşti Nord din România. Totuși, întotdeauna este important să vă uitați la detalii atunci când planificați o călătorie internațională. S-ar putea să nu existe o legătură directă între stațiile alese din Spania și România. Dacă aceasta este situația, va trebui să faceți o călătorie de legătură, schimbând la una sau mai multe stații pe parcurs.

În Madrid, stațiile de plecare includ Madrid Autogara. Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Gara Bucureşti Nord. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Madrid spre București?

Ruta de la Madrid la București este deservită de furnizori care includ Saiz Tour, Eurolines, Flixbus, Transpierre și Tabita. De la această listă de furnizori de transport, există până la 1 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Madrid de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Madrid la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback