Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Mangalia până la Reghin

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Reghin

Descoperă

Călătoria de la Mangalia la Reghin cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Mangalia la Reghin? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Mangalia la Reghin, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Mangalia la Reghin transport autobuz

Distanța 449 km
Plecare Mangalia
Sosire Reghin
Transportatori

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Mangalia - Reghin

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

104,20 RON

Data
Joi 23 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Mangalia - Reghin
15:14 - 03:30
CFR Călători
12h 16min
CO2: 1.29kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Mangalia la Reghin cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 449 km de la Mangalia la Reghin. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Mangalia la Reghin ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Mangalia la Reghin?

Prima călătorie a serii pleacă de la Mangalia la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Mangalia și Reghin. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Mangalia laReghin?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Mangalia și Reghin. Vă puteți începe călătoria în Mangalia la stații precum Mangalia - Statie Gara-Lidl-Nordiana și Mangalia. Acestea se leagă de stații care includ Reghin - Statie Reghin, Reghin - Biserica Saseasca și Reghin din Reghin. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Mangalia la Reghin.

Câte călătorii de la Mangalia la Reghin au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Mangalia la Reghin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback