Autobuz Marsilia - Cannes preturi de la 34,16RON

Începe de la
34,16RON
Descoperă

Marsilia la Cannes de la autobuz

Călătoria de la Marsilia la Cannes de la autobuz este de 134,8 km și durează 2 h 10 min. Există 26 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:55 și ultima la 19:40. Este posibil să călătoriți de la Marsilia la Cannes cu autobuz pentru doar 34,16RON sau până la 310,24RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 34,16RON.

Cel mai bun preț 34,16RON
Durata călătoriei 2 h 10 min
Conexiune pe zi 26
Cel mai mic pret 34,16RON
Cel mai mare preț 310,24RON
Prima Plecare 05:55
Ultima Plecare 19:40
Distanţă 134,8 km
Plecare Marsilia
Sosire Cannes
Transportatori TGV inOui, FlixBus,

Autobuz Bilete de la Marsilia la Cannes

  Sep 29
  64,30RON
  24°
  Sep 30
  62,06RON
  24°
  Oct 01
  49,01RON
  24°
  Oct 02
  48,03RON
  23°
  Oct 03
  49,40RON
  23°
  Oct 04
  54,09RON
  24°
  Oct 05
  43,93RON
  23°
  Oct 06
  49,35RON
  20°
  Oct 07
  43,93RON
  18°
  Oct 08
  43,93RON
  20°
  Oct 09
  43,93RON
  21°
  Oct 10
  43,93RON
  21°
  Oct 11
  40,80RON
  22°
  Oct 12
  43,93RON
  22°
  Oct 13
  43,93RON
  22°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
24°

Călătorie rapidă și ușoară de la Marsilia la Cannes cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Marsilia la Cannes? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Marsilia la Cannes?

Prețurile biletelor de autobuz de la Marsilia la Cannes variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Marsilia la Cannes vor costa 14,61RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 58,44RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Marsilia la Cannes

 
Sep 29
Vineri
24°
36,11RON
64,30RON
Sep 30
Sâmbătă
24°
45,25RON
62,06RON
Oct 01
Duminică
24°
41,92RON
49,01RON
Oct 02
Luni
23°
48,67RON
48,03RON
Oct 03
Marți
23°
48,52RON
49,40RON
Oct 04
Miercuri
24°
58,29RON
54,09RON
Oct 05
Joi
23°
54,19RON
43,93RON
Bilete ieftine de de la Marsilia la Cannes
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Marsilia la Cannes.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Marsilia la Cannes, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Marsilia la Cannes.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Marsilia la Cannes

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 25RON la 108RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 77% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Marsilia la Cannes

Cele mai ieftine bilete de autobuz Marsilia - Cannes pot fi găsite până la 21RON dacă aveți noroc sau 50RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 76RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cannes cu autobuzul

Când călătoriți la Cannes cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

În 2013, compania națională de căi ferate franceză SNCF a introdus OUIGO pentru a oferi opțiuni de călătorie cu TGV la buget redus. Alegeți între rapidul fulger OUIGO Grande Vitesse, care atinge viteze de 300 km/h, sau OUIGO Classique, mai relaxat, care oferă o experiență nostalgică de călătorie cu trenul.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Marsilia la Cannes

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de OUIGO, TER și TGV inOui atunci când călătoriți de la Marsilia la Cannes.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique are o singură clasă, ceea ce este echivalent cu călătoria la clasa a doua, motiv pentru care prețurile biletelor sunt ieftine. Biletele sunt disponibile de la 10 EUR pentru adulți (în funcție de destinație) și 5 EUR pentru copii, iar biletele de tren OUIGO sunt disponibile doar online.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse oferă o singură clasă, asemănătoare călătoriei la clasa a doua, ceea ce reprezintă prețurile accesibile pentru bilete. Tarifele pentru adulți încep de la 10 EUR, în funcție de destinație, în timp ce copiii pot călători cu 5 EUR. Biletele pentru OUIGO pot fi achiziționate doar online.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Aer condiționat
Bicicleta

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.

Bagaje
Accesibilitate
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord TGV inOui, FlixBus și BlaBlaCar Bus de la Marsilia la Cannes
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Marsilia la Cannes cu autobuz.
Facilităţi TGV inOui FlixBus BlaBlaCar Bus TER OUIGO
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Marsilia la Cannes Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
1.5kg
Autobuz
10.2kg
Zbor
407.6kg
Mașină
39.3kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Marsilia la Cannes?
Un bilet de autobuz de la Marsilia la Cannes este de 81,94RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 34,16RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Marsilia la Cannes?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Marsilia la Cannes este de 34,16RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Marsilia și Cannes cu autobuz?
Distanța între Marsilia și Cannes este de 134,8 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Marsilia și Cannes?
Călătoria de la Marsilia la Cannes durează în medie 4 h 31 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 10 min.
Ce companii operează de la Marsilia la Cannes?
Ruta Marsilia - Cannes este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, TGV inOui, FlixBus, BlaBlaCar Bus, TER, OUIGO ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Marsilia la Cannes?
Ruta de la Marsilia la Cannes are în medie 26 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Marsilia la Cannes?
Primul autobuz de la Marsilia la Cannes pleacă la orele 05:55. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Marsilia la Cannes?
Ultimul autobuz de la Marsilia la Cannes pleacă la orele 19:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Marsilia la Cannes?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 34,16RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Marsilia la Cannes?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Marsilia pentru a merge la Cannes. Puteți merge de la Gare Routière Saint-charles, Marseille Saint Charles Bus Station și Marseille - Aéroport Marseille Provence și puteți ajunge la Office De Tourisme, Mouginsroute Du Cannet, Cannes și Le Cannet, Avenue Du Campon.
Câte conexiuni directe merg de la Marsilia la Cannes?
Există în medie 4 de la Marsilia pentru a merge la Cannes.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Marsilia și Cannes?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Marsilia și Cannes este 2 h 10 min.
Există un autobuz direct de la Marsilia la Cannes?
Da, există un autobuz direct între Marsilia și Cannes.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Marsilia la Cannes?
Călătoria cu autobuz de la Marsilia la Cannes creează 10.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail