Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Marsilia până la Cannes

Starting from
14,61 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

De la 34,16 RON
Transport Autobuz

Mâine

De la 24,38 RON
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Marsilia la Cannes cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Marsilia la Cannes? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Marsilia la Cannes?

Prețurile biletelor de autobuz de la Marsilia la Cannes variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Marsilia la Cannes vor costa 14,61 RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 62,13 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Marsilia la Cannes transport autobuz

Cel mai bun preț 14,61 RON
Durata călătoriei 2 h 24 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare 04:55
Ultima plecare 17:10
Distanța 135 km
Plecare Marsilia
Sosire Cannes
Transportatori Flixbus, Ouibus, Alsa, Isilines, Eurolines FR, Eurolines, OUI.sncf, SNCF, BlaBlaBus, BlaBlaBla, C6 (BlaBlaBus)

Prețul biletului Marsilia - Cannes în fiecare zi

 
Azi
158,32 RON
34,16 RON
43,98 RON
Mâine
213,05 RON
24,38 RON
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
4
Transportatori
11
Prețul minim
14,61 RON
Prețul maxim
127 RON

Marsilia - Cannes

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

163 RON

Data
Duminică 9 Octombrie 2022
SNCF-logo
Marseille, Marseille-Saint-Charles - Cannes, Gare de Cannes (centre)
16:27 - 18:38
SNCF
2h 11min
CO2: 0.39kg
Transport Autobuz

15 RON

Data
Duminică 9 Octombrie 2022
FlixBus-logo
Marsiglia St. Charles - Cannes (Le Cannet)
04:55 - 07:15
FlixBus
2h 20min
CO2: 4.74kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Marsilia la Cannes cu autobuzul?

Călătoria între Marsilia și Cannes cu autobuzul durează de obicei 2 h 33 min pentru a acoperi o distanță de 135 km. Cea mai scurtă călătorie de la Marsilia la Cannes vă va duce 2 h 10 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Cannes, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Marsilia la Cannes?

În general, prima plecare a serii din Marsilia va fi la 04:55, iar ultima plecare va fi la 17:10. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Marsilia la Cannes se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Marsilia la Cannes?

Veți putea pleca din Marsilia folosind stații precum Marseille - St-Charles Bus Station, Gare Routière Saint-Charles, Marseille St. Charles, Marseille Saint Charles Bus Station și Marseille - Marseille Provence Airport. Acestea vă conectează cu stații care includ Office De Tourisme, Cannes (Le Cannet), MouginsRoute du Cannet și Cannes din Cannes. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Marsilia, fie în Cannes, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Marsilia la Cannes sunt în fiecare zi?

Ruta de la Marsilia la Cannes este deservită de furnizori care includ Flixbus, Ouibus, Alsa, Isilines, Eurolines FR, Eurolines, OUI.sncf, SNCF, BlaBlaBus, BlaBlaBla și C6 (BlaBlaBus). De la această listă de furnizori de transport, există până la 6 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Marsilia de 4 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Marsilia la Cannes, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 4 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback