Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Marsilia până la Nantes

Starting from
87,60 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

De la 462,77 RON
Transport Autobuz

Mâine

De la 306,86 RON
Transport Autobuz

2 Zile

De la 331,22 RON

Ajungeți de la Marsilia la Nantes cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Marsilia la Nantes? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Marsilia la Nantes, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Marsilia la Nantes cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Marsilia la Nantes. În medie, însă, veți plăti în jur de 292,32 RON pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 87,60 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.Marsilia la Nantes transport autobuz

Cel mai bun preț 136,33 RON
Durata călătoriei 15 h 5 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 12:35
Ultima plecare 23:55
Distanța 696 km
Plecare Marsilia
Sosire Nantes
Transportatori Flixbus, Isilines, Ouibus, Eurolines, Eurolines FR, Eurolines SA, DeinBus, , BlaBlaBus, Blablacar bus

Prețul biletului Marsilia - Nantes în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Mâine
677,25 RON
462,77 RON
710,92 RON
Detalii
În 2 zile
482,36 RON
306,86 RON
331,17 RON
365,42 RON
În 3 zile
482,36 RON
331,22 RON
418,92 RON
350,81 RON
În 4 zile
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
În 5 zile
394,66 RON
277,72 RON
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
7
Transportatori
10
Prețul minim
87,60 RON
Prețul maxim
974,37 RON

Marsilia - Nantes

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

482,36 RON

Data
Joi 18 August 2022
SNCF-logo
Marseille, Marseille-Saint-Charles - Nantes, Gare de Nantes
14:35 - 20:54
SNCF
6h 19min
CO2: 2kg
Transport Autobuz

331,22 RON

Data
Joi 18 August 2022
BlaBlaCar Bus-logo
Marseille Gare routière Saint Charles - Nantes La Haluchère
12:35 - 05:20
BlaBlaCar Bus
16h 45min
1 schimbări
CO2: 24.49kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

418,92 RON

Data
Joi 18 August 2022
Transavia France-logo
Aéroport de Marseille-Provence - Aéroport de Nantes Atlantique (ex-Château Bougon)
20:10 - 21:40
Transavia France
1h 30min
CO2: 128.7kg

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Marsilia la Nantes cu autobuzul?

Pentru a ajunge mai repede de la Marsilia la Nantes, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Marsilia și Nantes vor termina călătoria în 13 h 20 min. În medie, va fi nevoie de vreo 15 h 12 min pentru a parcurge 696 km între Marsilia și Nantes.

În ce moment al zilei pot călători de la Marsilia la Nantes?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Marsilia la Nantes la 00:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:55. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Marsilia la Nantes?

Puteți pleca din Marsilia la stații precum Marseille Train Station Saint Charles și Marseille Provence Airport. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Nantes la următoarele stații: Nantes La Haluchere și Nantes Airport. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Marsilia și Nantes. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Marsilia la Nantes?

Veți putea să călătoriți de la Marsilia la Nantes folosind companii precum Flixbus, Isilines, Ouibus, Eurolines, Eurolines FR, Eurolines SA, DeinBus, , BlaBlaBus și Blablacar bus. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 24 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Marsilia la Nantes folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Marsilia la Nantes în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback