Gasiți un autobuz de la Nantes până la Dej

Începe de la
488,64 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Nantes la Dej

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Nantes la Dej. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Rezumatul călătoriei cu Autobuz

Călătoria de la Nantes la Dej de la Bus este de 1912 km și durează . Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la și ultima la . Este posibil să călătoriți de la Nantes la Dej cu Bus pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Distanţă 1.912 km
Plecare Nantes
Sosire Dej
Transportatori Flixbus

Autobuz Bilete de la Nantes la Dej

  Feb 03
  Detalii
  10°
  Feb 04
  Detalii
  10°
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  Feb 08
  Detalii
  Feb 09
  Detalii
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  12°
  Feb 14
  Detalii
  12°
  Feb 15
  Detalii
  12°
  Feb 16
  Detalii
  12°
  Feb 17
  Detalii
  12°
Departure date
Friday,Feb 03 2023
10°

Cel mai bun moment pentru a rezerva Nantes - Dej Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Nantes la Dej Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Zbor
545.205kg
Tren
26.782kg
Autobuz
130.084kg
Mașină
93.737kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Dej

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Nantes la Dej cu autobuzul?

Călătoria de la Nantes la Dej cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 1.913 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt plecările de la Nantes la Dej?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Nantes la Dej, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Nantes la Dej cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

O călătorie internațională de la Franța la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Franța, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: Nantes, Haluchère. În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la stații precum Dej. Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

În Nantes, stațiile de plecare includ Nantes, Haluchère. Când veți sosi în Dej, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Dej. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Nantes la Dej?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Nantes la Dej. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback