Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Nantes până la Nisa

Starting from
111,97 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

De la 316,60 RON
Transport Autobuz

2 Zile

De la 287,37 RON

Ajungeți de la Nantes la Nisa cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Nantes la Nisa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Nantes la Nisa?

În medie, un bilet de autobuz de la Nantes la Nisa vă va costa 500,02 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 111,97 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Nantes la Nisa transport autobuz

Cel mai bun preț 180,18 RON
Durata călătoriei 19 h 22 min
Călătorii pe zi 4
Prima plecare 13:10
Ultima plecare 17:30
Distanța 790 km
Plecare Nantes
Sosire Nisa
Transportatori Flixbus, Isilines, Eurolines, Eurolines SA, Ouibus, , BlaBlaBus, Blablacar bus

Prețul biletului Nantes - Nisa în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Mâine
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
În 2 zile
722,57 RON
316,60 RON
Detalii
4,87 RON
În 3 zile
631,94 RON
287,37 RON
407,08 RON
4,87 RON
În 4 zile
678,71 RON
414,05 RON
397,34 RON
4,87 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
6
Transportatori
8
Prețul minim
111,97 RON
Prețul maxim
1.217,98 RON

Nantes - Nisa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

678,71 RON

Data
Vineri 19 August 2022
OUI.sncf-logo
Nantes - Nice Ville
13:05 - 23:07
OUI.sncf
10h 2min
1 schimbări
CO2: 2.27kg
Transport Autobuz

414,05 RON

Data
Vineri 19 August 2022
BlaBlaCar Bus-logo
Nantes La Haluchère - Nice Airport Arrivals Terminal 2
16:05 - 09:00
BlaBlaCar Bus
16h 55min
1 schimbări
CO2: 27.82kg
Transport Zbor

397,34 RON

Data
Vineri 19 August 2022
easyJet-logo
Aéroport de Nantes Atlantique (ex-Château Bougon) - Aéroport de Nice-Côte d'Azur
07:00 - 08:35
easyJet
1h 35min
CO2: 146.22kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să ajung de la Nantes la Nisa cu autobuzul?

Distanța dintre Nantes și Nisa este în jur de 791 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 19 h 37 min. Totuși, cele mai rapide rute între Nantes și Nisa durează 16 h 55 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Nantes la Nisa?

Prima călătorie a zilei pornește de la Nantes la 10:50. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 17:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Nantes și Nisa. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Nantes la Nisa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Nantes și Nisa. Vă puteți începe călătoria în Nantes la stații precum Nantes Nantes La Haluchere, 2-4 Route de Paris, Nantes La Haluchere și Nantes Airport. Acestea se leagă de stații care includ Nice Airport Nice Airport (bus station terminal 1), Maryse Bastie Blvd și Nice Airport Arrivals Terminal 2 din Nisa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Nantes la Nisa.

Câte călătorii de la Nantes la Nisa sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Nantes la Nisa folosind companii precum Flixbus, Isilines, Eurolines, Eurolines SA, Ouibus, , BlaBlaBus și Blablacar bus. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 5 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 18 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Nantes la Nisa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Nantes la Nisa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
234 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback