Gasiți un autobuz de la Nisa până la Toulouse

Începe de la
68,31 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

De la 131,83 RON
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Nisa la Toulouse cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Nisa la Toulouse? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Nisa la Toulouse?

Prețurile biletelor de autobuz de la Nisa la Toulouse variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Nisa la Toulouse vor costa 68,31 RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 136,28 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Nisa la Toulouse transport autobuz

Cel mai bun preț 73,25 RON
Durata călătoriei 9 h 23 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 03:30
Ultima plecare 20:15
Distanța 468 km
Plecare Nisa
Sosire Toulouse
Transportatori Flixbus, Ouibus, Isilines, Eurolines France, Eurolines FR, Eurolines, Eurolines SA, DeinBus, Alsa, , Eurolines CH, BlaBlaBla, BlaBlaBus, Blablacar bus, Distribusion

Prețul biletului Nisa - Toulouse în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Detalii
Detalii
Mâine
869,77 RON
131,83 RON
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 4 zile
298,07 RON
293,08 RON
156,36 RON
În 5 zile
283,90 RON
82,97 RON
219,89 RON
În 6 zile
335,20 RON
73,25 RON
166,14 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
7
Transportatori
14
Prețul minim
68,31 RON
Prețul maxim
693,86 RON

Nisa - Toulouse

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Nisa la Toulouse cu autobuzul?

Călătoria de la Nisa la Toulouse acoperă o distanță de 469 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 h 24 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 h 5 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Nisa la Toulouse făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Nisa la Toulouse?

Prima călătorie a zilei pornește de la Nisa la 09:25. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:15. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Nisa și Toulouse. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Nisa la Toulouse?

Puteți pleca din Nisa la stații precum Nice Boulevard Rene Cassin, Nice (Bus Station), Aéroport De Nice Côte D'Azur (Terminal 1), Nice Airport Bus Station Terminal 1, Nice Airport Nice Airport (bus station terminal 1), Maryse Bastie Blvd, NICE, Nice - Aéroport, Nice Airport (Terminal 2), Nice Airport Arrivals Terminal 2 și Nice, Nice Côte d Azur International Airport, NCE. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Toulouse la următoarele stații: Toulouse Central Bus Station, Toulouse, 68 Boulevard Pierre Sémard, Toulouse Bus station, Boulevard Pierre Semard 68-70, Toulouse (Airport) și Toulouse, Gare Routiere. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Nisa și Toulouse. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Nisa la Toulouse?

Numărul exact al călătoriilor de la Nisa la Toulouse poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 10 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Flixbus, Ouibus, Isilines, Eurolines FR, Eurolines, Eurolines SA, DeinBus, Alsa, , Eurolines CH, BlaBlaBla, BlaBlaBus, Blablacar bus și Distribusion. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 18 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Nisa la Toulouse. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Nisa la Toulouse variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 6 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback