Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Odorheiu Secuiesc până la Timişoara

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Odorheiu Secuiesc la Timişoara

Plănuiți să călătoriți de la Odorheiu Secuiesc la Timişoara? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Odorheiu Secuiesc la Timişoara transport autobuz

Distanța 320 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Odorheiu Secuiesc - Timişoara

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Flixbus-logo
Flixbus
1 schimbare
Durata: 19 h 10 min
Odorheiu Secuiesc - Timisoara Normandia
18:45 - 13:55
180,18 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Odorheiu Secuiesc la Timişoara cu autobuzul?

Cu o distanță de 321 km între Odorheiu Secuiesc și Timişoara, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

La ce oră sunt plecările de la Odorheiu Secuiesc la Timişoara?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Odorheiu Secuiesc la Timişoara la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Odorheiu Secuiesc la Timişoara?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Odorheiu Secuiesc de la următoarele stații: Odorheiu Secuiesc. Sosind la Timişoara, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Timisoara Normandia. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Timişoara.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Odorheiu Secuiesc spre Timişoara?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Odorheiu Secuiesc la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Timişoara

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.