Gasiți un autobuz de la Oradea până la Sibiu

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 56,63RON
Durata călătoriei 6 h 55 min
Călătorii pe zi 4
Prima plecare: 07:00
Ultima plecare: 16:00
Distanța 221km

Care stații sunt deservite de autobuze de la Oradea la Sibiu?

Autobuzele de la Oradea pleacă din Oradea - Autogara Intrans SA, Oradea - Gara CFR Oradea și Oradea, ajungând la Sibiu - Autogara Transmixt (langa Gara CFR - Transmixt S.A.), Sibiu - Gara CFR Sibiu și Sibiu Q7 Sibiu.

Prețul biletului Oradea - Sibiu în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii 56,63 RON

Văzut distanța mică între Oradea și Sibiu, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Văzut distanța mică între Oradea și Sibiu, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Când primele și ultimele autobuze de la Oradea pentru a părăsi Sibiu?

Durata medie a călătoriei este 7 ore și 16 minute, dar cele mai rapide conexiuni de autobuz te la Sibiu în 6 ore și 35 minute. Primul autobuz este programată la 07:01, iar ultimul la 17:09./p>

Ce companii de autobuz sunt în funcțiune în Oradea rută -? Sibiu

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea Cotofana, E-Bus Romania, Fany, FlixBus și Amarilia, oferind autobuze de la Oradea la Sibiu./p>

Flixbus este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și cele mai renumite companii de autobuze din Europa întreagă. Cu mai mult de 40 de milioane de pasageri numai în 2017, Flixbus oferă conexiuni naționale și internaționale de autobuz, de asemenea, cu autobuzele de noapte.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another